Apreciere

In numarul din 4 martie 2010 al saptamanalului Onesti Expres apare un comentariu cu privire la revista noastra. Va reproduc mai jos fragmentul, care este incurajator. Deci ... sa continuam.

Revista Experiente culturale propune un numar interesant, elevii Colegiului National Grigore Moisil scriind despre lucrurile si pasiunile ce ii atrag cel mai mult pentru promovarea culturii. Astfel, elevii Radu Metelescu si Radu Zencenco scriu despre religie, accentuand influenta pe care biserica o are in film, muzica si arta. Fotografia ca pasiune este privita intr-un articol al Deliei Manolache prin apropierea de micile minuni ale naturii surprinse in profunzimea imaginilor. Un lucru demn de admirat in paginile acestei reviste il reprezinta cronicile (semnate de Mihaela Dimache, Irina Dragoi si Camelia Gogoi) la filme care au fost nominalizate pentru premii internationale. Elevul Radu Obrisca prezinta "legenda rock" a grupului Metallica, iar Andreea Sitaru a cules cateva vorbe celebre ale unor mari personalitati.
Ion M.

2 comentarii:

Raluca spunea...
5 martie 2010 la 10:54

ala'i maaa:))

Gabriela spunea...
5 martie 2010 la 11:04

Chiar nu am inteles aprecierea Ralucai. Stiu ca o comunicare presupune un mesaj. Asa ca ... Raluca trebuie sa gandeascac un text coerent. S-ar putea sa fie cam greu, dar nu imposibil.

Back to Home Back to Top Clasa noastra. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.