Concurs atipic

Dragi colaboratori,

Superoferta de sezon!

Nume: Dilematix

Studii: Academia Bufnitelor si Soarecilordin Antile

Profesie: mascota, suplimentul pentru copii al revistei Dilema Veche

Caut copii neobisnuiti care citesc carti fanteziste sub plapuma si isi scriu compunerile fara ajutorul parintilor. Caut lucrari, studii, texte, biletele, mesaje si alte opere literare originale care sa contina parerile voastre despre Mos Craciun si despre cum se adapteaza el vremurilor moderne (adica daca s-a blocat in trafic cu sania ... sau cu ATV-ul!), despre modul in care intelegeti voi traditiile legate de sarbatorile de iarna originale, reale sau imaginare (de pilda cele petrecute la bunici, in jungla amazoniana sau pe Pluto).

Ofer recompense: publicarea celor mai bune creatii (sau creaturi in cazul in care opiniile voastre sunt desenate) in suplimentul care imi poarta numele si premii pe masura 42.

Deadline:18 noiembrie 2008.

Atentie! Oferta este limitata.

Pentru corespondenta : dilematix@gmail.com

Cumparati Dilema Veche din 27 noiembrie 2008

1 comentarii:

diana spunea...
30 octombrie 2009 la 12:05

Draga Mos Craciun
Draga Mosule,euas vrea sa iti spun ca esti cel mai bun!Chiar as vrea sa te cunosc si sa pot sa iti zic cat de mult te admir. As dori sa cunosc muncitorii tai spiridusi.Totosi as vrea sa iti pun o intrebare!
-Cum arata oraselul tau?
Acum as vrea sa iti povestesc pe scurt cum mi-l imaginez eu!
Oraselul tau este un loc in care scolile sunt facute din acadele si bomboabe,totul este acoperit de un covor alb pufos si stralucitor de nea.Toti sunt imbracati cu un costum de culoare rosie si in loc de guler se poarta blana alba asemanatoare cu zapada!Barbatii in loc de caciuli poarta fesuri rosii cu clopotei.Ei se duc la munca precum noi toti.Au si ei o firma care este condusa de Mos Craciun, numai ca aceea firma este facuta din ciocolata,bomboane,acadele si multe fructe.Asa imi imaginez eu oraselul tau.
Cu drag,Diana Gabriela Rijnita!

Back to Home Back to Top Clasa noastra. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.