Dezbatere

Calinescienii: Patricia Neamtu, Ancuta Feier si Delia Manolache














Departamentul de publicitate: Radu Obrisca si Alexandra Panzaru














Lovinescienii: Georgiana Plesu, Radu Zencenco si Magda Lucaciu















Imagine de ansamblu cu moderatoarea, Madalina Lungu, in centru.






Luni, 22 februarie 2010, la ora de limba si literatura romana a avut loc dezbaterea cu tema Ion - personaj inteligent sau bruta. Elevii au avut de citit doua opinii critice exprimate de Eugen Lovinescu si G. Calinescu, apoi s-au grupat in doua echipe, carora li s-a adaugat o moderatoare si un "departament de publicitate". Odata stabilite regulile de desfasurare ale dezbaterii, publicul a avut ocazia sa asculte diferite pareri si sa puna intrebari. Va prezentam echipele si promitem sa revenim cu filmuletele care sa va prezinte atmosfera din cadrul dezbaterii.





2 comentarii:

Ancuta Feier spunea...
24 februarie 2010 la 08:46

Aceasta dezbatere a reprezentat o experienta foarte interesanta din care cred ca fiecare a avut de invatat cate ceva. Pentru ca toti ne-am exprimat punctul de vedere, am putut observa felul de a gandi al fiecaruia cu privire la tema data, atitudinea pe care a avut-o, dar mai ales modul in care fiecare a pledat pentru cauza sa. In concluzie, a fost o experienta aparte si sper, ca cu alte ocazii, sa mai organizam si alte dezbateri.

Manolache Delia spunea...
27 februarie 2010 la 01:16

Cum a spus si Ancuta, aceasta lectie ne-a invatat cum sa ne spunem parerile, fara a-i pune pe cei din jur intr-o postura neplacuta. Sper ca am reusit si consider totusi ca adevarul este undeva la mijloc.

Back to Home Back to Top Clasa noastra. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.