Concurs foto

De la 110 ani de la naşterea, respectiv 25 de ani de la moartea artistului fotograf de renume mondial, Brassai, originar din Braşov, Asociaţia Brassai lansează un concurs de fotografii cu tema portret şi/ sau oraşul.
Regulamentul concursului
1. Concursul este deschis atât fotografilor profesionişti cât şi pentru amatori indiferent de vârstă, localitate şi ocupaţie.
2. Fotografiile color sau alb-negru pentru concurs, se trimit, pe CD sau DVD, având mărimea de min. 2398 x 3567 pixeli, şi rezoluţia 300 dpi la adresa: Asociaţia BRASSAÏ, 500026 Braşov, Mureşenilor 19 sau se predau personal la redacţia televiziunii Brassaï, str. Mihai Sadoveanu nr. 3, Braşov. (Lucrările admise în concurs vor fi developate şi mărite de organizatori.)
3. Nu se primesc fotografii prin internet sau pe hârtie!
4. Un autor poate trimite cel mult 8 fotografii.
5. Fotografiile participante nu pot aduce prejudiciu drepturilor omului.
6. Fotografiile vor fi selectate de un juriu de specialitate. Cele mai bune vor fi premiate.
7. Participanţii vor fi anunţaţi prin e-mail de hotărârea juriului.
8. CD/DVD-urile nu vor fi returnate.
9. Simpla înscriere la concurs înseamnă asumarea şi acceptarea conştientă a oricăror consecinţe ce pot decurge din publicarea fotografiilor respective. Organizatorul concursului nu poate fi, sub nici o formă, făcut responsabil pentru aceste consecinţe.
Prezentarea şi premierea fotografiilor se va face în cadrul vernisajului expoziţiei memoriale din lucrările lui Brassaï de la Muzeul de Artă din Braşov, pe data de 9 septembrie 2009.
Lucrările pentru concurs se vor trimite până la 30 iunie 2009.Informaţii despre concurs puteţi obţine la 0724-79.55.77 (Bálint Ferenc) sau pe adresa brassai.tarsasag@gmail.com.

Concurs de eseuri

Pentru “Noaptea de Sânziene” elevii sunt incurajati sa participe la un concurs de eseuri.
Detalii despre concurs se gasesc pe adresa www.minovici.ro

Concurs propus de ECDL

In perioada 1 iunie – 31 august a.c., se desfasoara la nivel national campania de vara “Click pe verde!” lansata de ECDL ROMANIA, care isi propune ca elevii obisnuiti doar cu activitatea în faţa computerului sa se responsabilizeze si sa se implice in activitati ecologice, oferind fiecărui individ posibilitatea de a manifesta o atitudine personală, responsabilă faţă de mediul în care trăieşte, dar si sa inteleaga mai bine rolul tehnologiei, al computerului ca sursa de informare si comunicare in a schimba in bine mentalitati.
Campania ” Click pe verde! se desfasoara la nivel national pe parcursul verii 2009, in perioada 1 iunie – 31 august 2009 si se adreseaza elevilor de gimnaziu si liceu care au cunostinte de creare site-uri web.
Concursul va avea ca tema „Scoala verde” si are ca punct de pornire optica noastră ce exprima respectul pentru mediul natural de care beneficiem cu toţii şi pe care îl vor moşteni generaţiile viitoare. Treptat, copilul trebuie sa inteleaga faptul ca orice actiune a sa in relatia lui cu mediul in care traieste si invata este importanta.
Copiii sunt invitati sa se inscrie in concurs in perioada 1 iunie – 31 august 2009 prin trimiterea datelor de contact si a adresei site-ului creat pe tema data la adresa marketing@ecdl.org.ro , la sfarsitul verii putand castiga premii atractive.
Detalii despre concurs si modalitatea de inscriere se gasesc pe www.ecdl.org.ro

Mai multe informatii legate de campanie puteti accesa direct la adresa irinuca.vaduva@ecdl.org.ro

Back to Home Back to Top Clasa noastra. Theme ligneous by pure-essence.net. Bloggerized by Chica Blogger.